theo indirimdeyken aldım, yorumlar çok güzel. kullanan varsa paylaşabilir mi? ilk günden itibaren kullanılabilir mi?
Meryemgunduztoptas theo bende aldım 36.haftadayım kullanmadım tabi hastane çantama koydum ama kullanıcılar çok memnun.
Tuem12 theo bende aldım fakat doğumdan hemen sonra kullanım i nasıl acaba sütü n gelmesine artmasına faydası. Oluyor mu . Süt geldikten sonra kullanım yorumlar i çok güzel ama ben ilk günden faydası nasıl onu merak ediyorum
Kbra42 36 haftalığım ben de aldım henüz kullanmak nasip olmadı ama inşallah hastane cantana koydum ilk günden itibaren kullanmayı deneyeceğim .yorumlar çok olumlu
AzraCaglar Bende bekleyeyim burada. Almak istiyorum ama çok kararsızım. İnternetten okuduğum yorumlara göre kullananlar gayet memnunlar. İnşallah burda da kullananlar çıkar. Arkadaşlar yorum yapalım ki post yukarıda kalsın
AzraCaglar Tuem12 Bende bugün sipariş verdim. Normalde elektirikli sağma makinam var iyi de bi marka ama bi müddet sonra göğüs ucunda çok ağrı yapıyor elektrikli olanlar. Bu acı vermiyormuş duyduğuma göre internet yorumları da iyi. Birde elektrikler falan gidince elektrikli olanı kullanamıyordum. Mochiyi bebeği emzirirken bike kullanabiliyormuşuz. Allah pişman etmesin
theo mochiyi kullanan arkadaşım var ama bebeği 3 aylık, iş yaparken bebek emzirirken kullanabiliyor. Hiç ses çıkarmadığı için çok memnun. Ama ilk zamanlar makina kullanmış. İlk zamanki kullanımını merak ettiğim için açtım konuyu. Umarım kullanan vardır
AzraCaglar theo zehraezgi ben kullandım hemde elektrikli pompa ile eş zamanlı kulandığım zamanlarda oldu. Emzirirken kullandığım zamanlarda oldu. Şı anda kızım 3 buçuk aylık. Son bi ay öncesine kadar kullanıyordum ve çokta memnun kaldım. Şı anda biraz süt konusunda sıkıntılıyız. Anne sütüne ek reflü maması vermem gerekiyor. Çünkü anne sütünü alır almaz kusuyor. İlk aylarda göğüsler dolu dolu olduğu için gerçekten çok iyi oluyor. Ama şimdilerde kullanmıyorum çünkü her emmek istediğinde emziriyorum. Zaten 3 aydan sonra göğüslerde yumuşama olması normalmiş. Göğüsler yumuşayınca mochiyi göğse tutturmak biraz sıkıntılı olabiliyor. Onun dışında hiç bi sıkıntı yaşamadım. Mocihiyi kullandığım zamanlar gerek süt sağarken gerek emzirirken zamandan tasarruf oldu😍 Ben çok memnun kalarak kullandım. Tavsiye ederim😊