Oflaz-kayra61 Kızlar 34 haftalık hamileyim erken doğum riskim var ve şuanda bacaklarımda aşırı ağrı karnımda sertleşti kızımın hareketlerini gün içerisinde 3 defa filan hissettim az öncede idrarım var zannettim ama idrara hiç benzemiyordu ne yapmam lazım
Tugcehar87 Oflaz-kayra61 bence acile gidin kasılma yaşıyor olabilirsiniz erken doğum riskinizde varmış zaten nst çekilseniz iyi olur gibi duruyor
Elifkorul Oflaz-kayra61 doktoruna hastane bi şekilde ulaşır mutlaka sen kendi hastanene git bence de😥
Oflaz-kayra61 Tugcehar87 doktorumu aradım ama maalesef cevap alamıyorum kendisinden başka bir hastaneye gitsem bakarlarmı
Tugcehar87 Oflaz-kayra61 özele gidiyorsunuz heralde devlet acile gidin özelde nöbetci kadın doğumcu yoksa sadece ebeler bakar
Hiraninannesi08 Oflaz-kayra61 canım durumun nasil merak ettim seni. Bebis aceleci davranmamistir umarim.
Oflaz-kayra61 Hiraninannesi08 canım hastaneden yeni taburcu oldum serumlarla ilaçlarla tekrardan durdular sancıları ama artık benim dermanım kalmadı rn son 124 sancı değerimdi yine ufak ufak bel ağrısı başlıyor gibi bakalım sonumuz ne olacak