sdkln Lavinyaa61 O haftalarda da uyumak zor geliyodu ama daha da zoru varmış 😄 38+2 olduk çok şükür ama gece olunca nasıl uyurum şimdi düşüncesi başlıyo 🙁 Özellikle sıcaklar iyice zorlamaya başladı ama herşeye katlanılırki miniklerimizin varlığına bin şükür 🙏🙏💙
Guzelannee 26+5 ben son 20 gündğr uyuyamıyorum ramazandan sanıyordum ama geçti hala uyku yok saat başı lavabo yada benek hareketlenince uyanoyorum
Alarasel Guzelannee oluyo bnm arada ya çok sıcak aynn klimayıda açmk istemyrm açık mutfakta taa gitcm orayada amann bide klima hasta ediyo cidden
Lavinyaa61 Mom72626 bugün bende öyleydim gece uyurum diye uyumadım ama yine aynı değişen bir şey yokmuş 🤷♀️
Alarasel Lavinyaa61 aslnda gec uyanmasm iyide işte olmuyo gece uyuyamıyrmki bu bir döngü oluyo ancak zorla kalkcam 🤣sabah öyle gece belki erkn uyurum. Bide iki gndr bebeğimn hareketleri azaldı onada korktm bu haftalarda yaşayan varmı bunu
sdkln Srfn11 Normal doğumu mu bekliyosunuz ben Cuma 39 oluyorum ve inşallah sezeryana gün aldım normale cesaretim olmadığı için 🙈