Togbaa 26 haftalık hamileyim. Ayağımın ön alt kısmı çok ağrıyor hanımlar basamıyorum sizce neden ağrıo nasıl geçer
Mom72626 Togbaa canım benim de 25 ten beri ağrıyor hatta şiş yanları fln. Çok ayakta kalınca resmen tabanlarımın üstüne basamıyorum acıdan ağrıdan. Şuan 28 im daha çok ağrıyor 😢
Mervednr Togbaa canım bu haftalarda kilo artışı fazla oluyo ayaklara basınç daha fazla oluyo sanırım ondan oluyo çok ayak başında kalma
Srfn11 Togbaa sislik barsa odemdendir bnm 36 dan snra basladi odem yapiosa vucut bolca su tuketmelisin cok zor o agriyla karisik aci gecmior cunku
23Zumra Togbaa yaa benimde son 1 haftadir agiriyor ozelikle geceleri sanki damar ustune cikmis sanki kramp gibi ama.krapta degil gibi ozelikle geceleri basamiyorum bile kilom da cok yok 😔
23Zumra Togbaa benim de tabani ve kenari asiri esim o kadar masaj yapiyor ama hic birsey fayda etmiyor dedigin gibi
Yasosss Togbaa Oluyor canım bende de var çok ayakta durmaya gelmiyor suyu bol tüket arada da ayaklarını yüksek bir yere koymaya çalış .