Didoss Merhabalar 27.haftamdayım bu ara yoğun sarı akıntım oluyor afedersiniz lavaboda uzayan cinsten ama baya yoğun geldi koyu sarı şeklinde normal mi sizde durum ne?
Pier Didoss bende 30+4teyim hamileliğimin başından beri akıntım hiç geçmedi. Bu son 3 haftadır da sarı renk, kokusuz ama çok aşırı bir akıntım var. günde 2 kez ped değişmek zorunda kalıyorum. Çaresi ne ya da neden oluyor anlayamıyorum.
Didoss Yasemincifci ya benim evlenmeden önce çok hassastı idrar yollarım sürekli enfeksiyon kapardım ilaç kullanırdım bir ara öyle bir enfeksiyondu ki idrarım kan olarak geliyordu oturamıyordum. Ama evlendikten sonra hiç olmadı zaten enfeksiyon olsa bende yanmada olur hep öyle olmuştu bu sefer anlamadım
Sevdaliza 32+2 yim günde 3 kere kilot değiştiriyorum koyu sarı bazende yeşile dönük idrar verdim enfeksiyon çıkmadı ama hergün 3 kilot değiştirmekten bıktım
Didoss Sevdaliza valla normal midir değil midir neden olur anlamadım benim senin gibi değil günde iki kez oldu ama yoğundu
Tugramoms Sevdaliza bende öyle canım peçete sildiğim zaman krem rengi de dgl afedersin çok çkk açık yeşilimsi gibi bu ara arttı iyice günde belki 3ü bile geçiyor değiştiriyorum sürekli rahatsız oluyorum salı günü kontrol var daha öncesinde fitil verdi donaxyl ama tamamen kesmedi daha etkili bir ilaç isteyeceğim bakalım ins geçer
Didoss Pier internetten baktığımda akıntının bebeği koruduğu tarzı bişey okudum ama enfeksiyon değilse tabi beni korkutan erken Doğum allah korusun
Pier Didoss her kontrole gittiğimde doktorum akıntı var mı diye sorar var derim. Kanama ya da pembe renkli birşey var mı diye sorar yok dediğimde o zaman hiçbir sıkıntı yok der. Ama bu kez çok fazla. Bu cuma kontrolüm var yine soracam.
Sevdaliza Tugramoms inş canım ben fitil felan kullanamıyorum hiçte kullanmadım cesaret edemiyorum ama benimde 10 gün sonra randevum var sorucam çünkü bıktım artık