Fadileeeeee Doğum yaptım sezaryen bugün beşinci günü göğüslerim sütten olsa gerek büyüdüler ve sertleştiler.makina ile sağıyorum bebek de emiyor ama kısa sürede aynı oluyor Ne iyi gelir yardımcı olabilecek var mı
ozgeya Fadileeeeee beyaz lahanayı yapraklarına ayırın.Dolaba koyup iyice soğutun.Onları tek tek göğsünüze koyun.ısındıkça diğeri ile değiştirin rahatlayana kadar.Çok faydasını göreceksiniz.
Berfe Fadileeeeee süt arttırıcı birşeyler kullanıyorsun onları kullanmayı bırak sütün fazla salgılandığı için oluyor bende de oldu süt arttırıcı kullanıyordum sütümü güzelce sağdım sık sık emzirdim onuda kestim düzene girdi ama günde bir yada iki kere sağmak lazım göğüslerin rahatlığı için
Fadileeeeee ozgeya internette okudum ama güvenmedim ☹️ Denediyseniz madem ben de aldırayım lahanayı yapayım ;(
Fadileeeeee Berfe ya İnan’ın yiyeceklerden başka ekstra bir Kuman’a çay kullanıyordum onu da bıraktım dediğiniz gibi. Yeme içme su dışımda hiçbir şey kullanmıyorum. Elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyorum bugün :( manuel yetmiyo