Busemert Selam kızlar dün doktora gittim ve 2 cm açıklığın var dedi. Sizce ne zaman sonra doğum gerçekleşir. Doğum sancısı nasıl oluyor hiç bilmiyorm kasılma vs Sürekli idrar torbasına bir baskı hissediyorm tecrübeli olanlar yazabilirmi lütfen
Yasemincifci Busemert dopum sancısı düzenli bir şekilde oluyor mesela yarım saatte bir sancı giriyor sonra kısala kısala 5 dk bire geliyor ve o zamn hastaneye gitmen gerekyr
Seymasefaa Busemert haftamız günümüz aynı bende bugün çatı muayenesine girdim biraz açılman var dedi bana birazdan kastını anlamadım 😂😂
Uzimm Bilmiyorum ben de ama acikligi nasil anladilar alttan mi muayne ediyor, ultrasondami belli oluyor
Busemert Yasemincifci ekstra bir seu yapmadım valla gezmeyi çok seviyorm hamileliğim boyunca sürekli yürüdüm gezdim diyebilirim 😊
Uzimm Busemert benimde kasiklarim da cok agri var çok baski yapiyor gibi geliyor 4 gündür surekli böyle sali gunune randevum var 36+4 deyim erken degilmi bu baski icin sende ne zaman başladi
Busemert Uzimm bende 36 haftadan itibaren başladı ya Nstde ağrılarım çıktı doktorumda çatı muayenemi yaptı pazartesi tekrar gel 3 cm olursa yatirabiliriz dedi canım ya
Seymasefaa Busemert kendimi yatıştırmaya çalışıyorum biraz e ister istemez oluyor tabi sende yok mu 😅