Pnarozbulut Gaz çıkartmam lazım kızlar Doğum yaptım nasıl çabuk çıkabilir ? Tecrübelerinize ihtiyacım var spinal oldum
Aysebkr1258 Pnarozbulut çörek otu çok iyi geliyormuş ben hastane çantama koydum bide kayısı yada suyunu için rahatlatıyor
GozdeCemre Pnarozbulut 1 su bardağı. Sıcak suya bir tatlı kaşığı çörek otu canım tuvaletimi bile yaptım hemen soğuduktan sonra sadece duyumu iç hiç birşey deneme bile
Tubisshamis Pnarozbulut öncelikle gözünüz aydın. Sıcak bal şerbeti hem gaz çıkarttırır hem de lavaboya çıkmanıza müthiş fayda eder. Soğuk bal şerbeti de ishali keser, bilginiz olsun. Sıcak suya bolca bal koyup karıştırıp için, şifa olur.
GozdeCemre Aaasliiiahmettt 3 saat sonra içmeye başlıyorsun canım gaz çıkardıktan sonra da yemek yemeye başlıyorsun devlet yada özel kendileri kayısı suyu hoşaf kendi getirip veriyor
Zehralismail Ben kürtajdan sonra çok kötü bi kabızlık ve gaz sancısı yaşadım. Acile gidiyorduk ağrı ve sancılarım yüzünden. O derece. Yoğurda keten tohumu karıştırıp yedim. Bikaç saat sonra tualete çıktım ve çok rahatladım