Benibirakma doktora ilk aylarda rutin muaeyenelere gidiyordum her şeyim normaldi, bayram sonrasına almıstım randevuyu yine ve artık 2 haftada 1 muayene olcaktım, fakat bayram öncesi bi gitmek istedim belki yakın da olsa şehir dışına çıkma ihtimalim olur diye, sonra o sürecte yaşadığım hareketleri önceki haline göre daha da az hissetmeye başlamıştım, fakat problem etmiyordum, tansiyonumu düzenli ölçüyordum, sonra bir anda toplam 15 güne yakın zamanda, ani şişlikler başladı, mide hazımsızlıkları iştah kaybı, sabah bulantı, boş mideyle kusma atakları ve en belirginni tansiyon... tansiyonum dengesizleşti 12.8den aşağı görmedim cok yükselmeye basladı ve bu kusma atağı son 3 günde oldu, zaten orda da müdahale edilmeseydi ben de bebeğim de belki de... Doktorum Dr.Yeşim Gürel çok iyiydi, alanında riskli gebelik de olduğu için süreci anladı, tahlil yaptı, takip etti, nst ye bağlandık takip edildik, sonra bayram arifesinde hemen doğuma alındım, tabiiki ameliyatla... ameliyattan da cok korkardım, hep normal doğum yapabilirim diye düsünmüştüm, sonuçta Allah kadın yaratmıştı ve o gücü bize vermişti zaten fakat ameliyat da bir nimet... gebelik tansiyonum da olduğu için epidurali kaldıramazdım tahminimce ki doktorum da izah etti ve öyle de olmuş ki ameliyatta tansiyonum yine yükselmiş, kanım pıhtılaşmamış vs vs... normalde her şeyim normal giderken bir anda... imtihanımmış... şuan bebeim küvözde ve inşallah süreci atlatıcaz ikimizde, dua edin lütfen, Allah canla cananla can parçamızla imtihan etmesin🤲🏻