Durmaz- Kuzular 8haftalık hamileyim ve kabızlık sorunu çekiyorum ne kadar kayısıda yesem fayda etmiyor ıkınmaktan çok korkuyorum napıcam bi yardım edin 8haftalıkken böyle olan varmıydı n’aptınız siz
Linesarye Durmaz- bende de durum aynı hem de 3 gün falan degil baya 1 hafta falan ayıp söylemesi 🙄 doktorum hc ilac da vermedi işe yaramaz dedi çorba iç komposto kuru erik oyle işte zar zor anca
Durmaz- Gmzylmz 2temmuzda randevum ozmana kadar dayanamam ki kuzu içsem mi acaba bişey yaparım bana sormadan
Loya06 Durmaz- bende ilk günler öyleydim bana doktorum önerdi benimki ilaca karşı bıraz doğal yöntemler veriyo 😂 şuan sırf ishalim afedersin 😊
Linesarye Loya06 ehh canım bide bu mide bulantıları beni mahvetti aç karnına su falan içemiyorum cok kotu oluyorum. Zaten su gun icinde bile anca iciyorum
Durmaz- Linesarye ah kuZum o mide bulantısı İÇİN ufacık bir hap hayatımı kurtardı 60 tl ama hayatımdan daha değerli değil bu ikinci kutu çok şükür bulanıyor yine ama öyle ağızdan burundan çıkma Yok
Durmaz- Edasen muzu yedikten sonra böyle oldum kese görünmüyor diye günde bitane yedim balla sonuç bu 😔
Edasen Durmaz- benim 30 haftalık olacak yarın inşallah kabızlık bende de oluyor bana muz iyi geliyo bitek🙄
mmerve1507 Durmaz- hiç korkulacak bir şey yok çok normal bir durum evham yapmayın 🙂 ıkınmaktan da bir şey olmaz daha çok çok minik ben de aynı durumdaydım ama geçiyor ☺️ Bol su için 👌🏻
Fasulyem22 Durmaz- akşamları yatmadan ılık süt iç birde yoğurtlu yayla çorbası banada hiç fayda etmiyordu kayısı erik kiraz falan süt ve çorba rahatlattı sutu her akşam iç düzenliyor