kader34 Kızlar son adet tarihine göre 4+2 haftalığım bthcg değerim bugün 2153 çıktı ama kese hala görünmüyor böyle bir durum ile karşılaşan oldumu endişeleniyorum 😓
Skn23 kader34 gözükmemesi çok normal bendede öyle olmuştu 5+3 kese gözüktü 6+4 dü kalp atışlarını duydum ☺️
Zynp1984 kader34 benimde canım geçen cuma 5+3 te görünmemişti betam da2143 dü bu cuma göründü allaha şükür. Geç döllenme yada geç tutunma olmuş olabilir. İçini ferah tut
kader34 Selmaa doktorum değerin gayet güzel sağlıklı bir gebelık habercisi dedi ama keseyi görmeden net bişey konusamam dedi alttn bakmadı normal ultrason dan ama rahim kalınlığı görünüyor dedi
kader34 [silindi] ilk değerim 31 mayıs 19 ikinci değerim 3 hazırlan 91 üçüncü değerim bugün 2153 işte
Selmaa kader34 o zaman sorun etme hic canim gorulur Allah in izniyle. Bazi doktorlar alttan bakmayi tercih etmiyor kolay kolay. Bir sonraki gidisinizde gorursunuz insallah degerleriniz de guzel artmis zaten 🤗
AzraCaglar kader34 Canım daha çok küçük görünmez ki. Ancak 6. haftada görülebilecek kadar büyüyor. Kimininkide 7.haftada görünüyor. Hemen moralini bozma
Gls kader34 benim tüp bebek zaten doktoruma sordum alttan bakmakla bebek mi düşer dedi öyle bişey olsa hiç bakarmıyız biz dedi doktoruma güveniyorum sürekli alttan baktı bundan sonra üstten bakar
gamzosgamzos Canim o degerle karindan gorunmesi imkansiz 4.000 in uzerinde olunca gorunuyor alttan baksa gormese sıkıntı olurdu ama alttan bakmamis hic canini sıkma 😊
Bahara kader34 beta yüksek olabilir ama yinede erken daha görmek için benim bundanda geç gözükmüştü endişe etmeyin iyi olur inşallah 🙏🏻
Elif_sahra60 kader34 merhaba canım daha çok küçük olduğu için görünmüyor olabilir. Ben şuan 5+5 im ama ilk muayene de bende de görememişti. Kendini sıkma sakın ol sonraki muayenende inşallah görünür sağlıklı akşamlar diliyorum.
EUEUEU kader34 bnce alttan baktırma bir hafta snra tekrar baktırın benimkinide o haftalarda zorla gördü doktor