Merhaba kızlar Yaklaşık 7 yıllık evliyim. Evliliğimizin ilk yıllarında her çiftte olduğu gibi kıskançlıklar yaşanıyordu. Ama en çok kıskanan taraf bendim. 2 sene çok zorlandım. Ama baktım hayatım zindana dönüyor bastırdım bu duyguyu hiç bir sorun yaşamadık 5 yıldır, ta ki bugüne kadar. Turizm bölgesinde yaşıyoruz sezon açıldı malum. Ve ben riskli gebelik geçiriyorum. Doğuma kadar yatmak zorundayım tek gittiğim yer hastane. Kızım havuza ineceğim diye tutturdu. Ben inemediğim için babası indirdi. Aradan yarım saat geçti eşim sende gelsene dedi bende gidemeyeceğimi söyledim. Beş dakika sonra aşağıya baktığımda 4-5 tane fıstık ve benim kocam o kızlar ayrı bir grup tabi... ben kudurdum, kızım havuzdan çıkmıyor, babası telefonu ile ilgileniyor ama mümkün mü duygusallık tavan. Gelmesini bekliyorum hani rahatsız olur diye yok anam gelen giden yok. Sonra mesaj attım gelmeyi düşünmüyor musun diye, ben o kadar erkeğin içinde kalsam rahatsız olmaZmısın diye sordum. Olurum tabi dedi. Eve geldi adım çıktı ya kıskanç diye kavga kıyamet. Hani kocamın bir yanlışını görsem oda yok. Yani sizin anlayacağınız durduk yere günümü mahfettim... bu yaz nasıl geçecek acaba. Abarttım mı hormonlar mı onuda bilmiyorum. 30 yaşına geldim hala bastıramıyorum duygularımı.