Deryahalilsss Kizlar 22.4 haftalik hamileyim oglusuma isim ariyorum fikirleriniz ama tek isim istiyorum
Hll Deryahalilsss oğlumun adı miraç göktuğ. Şimdi ikinci paşam yolda acıkcası bende kararsızım ne koyacağıma☺️Meriç,alperen,gökalp aklıma bunlar geldi hoşunuza giderse eğer☺️
[silindi] Deryahalilsss Eğer ki oğlum olsaydı Ömer Asaf çok istiyodum 🥰 Ama prensesim yolda ona isim arıyorum 😅
Nurpamuk Deryahalilsss benim ilk oğlumun adı talha yasin doğacak bebeğimde emir Tunay koyacağım İnşallah
Deryahalilsss Hll benimde aklimda olan demir kuzey yekta var ama baska fikirlerde istiyorum herkeZden iste isim koymak cok arkadasim miran koycak bak sanada uyar
Hll Deryahalilsss miran biz dizideki oyuncunun adıymış galiba ontarz seyleri pek sevmiyorum acıkcası. Ama meriçe ılımlıyım☺️
Deryahalilsss ozgurhayalim benimde emir hosuma gidiyor ama akrabamin cocugunun adi oyle ben gene demir ismine biraz taktim ama bazi insanlar pek begenmiyo cevremde
ValideSultan Deryahalilsss kocam Demir vallahi zor karakter oluyorlar haberin olsun 😁😁😁 bu arada benim oğlumun adı nasip olursa Ali Deha olacak
ozgurhayalim Deryahalilsss insanlar begensin diye isim koymuyoruz ki. İster beğensinler ister beğenmesinler ☺
Canoglum001 Deryahalilsss Hayir canim aksine demir gibi karakteri olsun diyolar.hic eskimeyecek bir isim bence