babymomm Merhaba bayanlar Tuzla da oturuyorum Gebze ye de gidiyorum yalnız Meryem Ana eli otunu hiç bir aktarda bulamadım buralarda oturan ve bulan var mı acaba ?
titebouille babymomm inşallah bulursun..kayınvalidem umreden getirmiş sanırım ordan geliyor.. hacı dükkanı bulursan belki satan vardır
seymabyt Aysenur3858 Doğumun başladığı zaman adına niyet edilip bir suya bırakılıyor o at açıldıkça rahminde kolaylıkla açılıyor
babymomm Eddacan ben de 38 olcam bulamadım internetten sipariş vercem artık eminönünde ya da hacdan getirt diyorlar aktarcılar
hunilimom Tugbax68 öyle inanılıyor canım doğumu kolaylaştırıyormus bende aldım bekliyorum duası felan var onun onlar okunuyor
Sad3c3m babymomm ben mardinde oturuyorum burda bi aktarda buldum ama biri bana mekkeden gelmesi gerektiğini aktarlarda satılanların israilde üretildiğini söyledi(israilin tohum olaylarını vs bilirsiniz o yüzden) ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden içime bi kurt düştü ben aktardan aldığımı kullanmayacağım umreden dönen biri bulursanız ona sorun bende öyle yapacağım
Umranoguzyazar Çok işe yarıyor inşallah bulursunuz, dua olarak neler hangi dualar neler okunuyor nasıl kullanıldığını bilen varsa yazablrmi acaba
Eddacan Umranoguzyazar meryem suresi okunmalı diyorlar bide yasin tabi bunları doğuma kadar herzaman okuyun diyorlar sadece o gün değil
NhLpRn Nisanurnur al işte bi gereksiz yorum daha .. silin o zaman uygulamayı niye kullanıyosunuz her soruya napalım diyecekseniz?
babymomm Nisanurnur bak benim yazdığıma ot bul dememişim nerden bulunur demişim senin beyin error sidikli uza