Merveyarali mtuuce evet normalde düşününce zor gelmiyor ama bikaç kez hastanede doğumhanede nstye girdim doğuranlarin çiğlıklarını duydum o korkuttu beni🙁 sağolasın😘
Aysegolcuk Merveyarali yani kolay diyemem elbette zor ama bebek doğduktan sonra hersey unutuyorsun canım🙂 herkesin söylediklerine inanma herkesin doğum farklı olur
Ebrs Merveyarali normal dogum yapmadım ama şunu söyleyebilirim, asla kötü düşünme. Nasıl düşünürsen öyle oluyo. Kendini cok acı cekcem, dayanamicam diye şartlama, Allah kolayını verir diye düşün hep, emin ol kolay olcak 😊
Mavigozunannesi Merveyarali 41. Hafta da suni şancı ile.dogurdum 12 saatte ama ilk doğum da çok normal uzun surmesi dua et kimse kolay diyemez cunku kandırmış oluruz ama şöyle düşün bebegin ordan çıktığı an bütün acıların geciyo ben çataldan kalktım yürüyerek odama geçtim normal doğum sonrası çok güzel stres yapma Allah yardimcin olsun
Rozi Merveyarali ilk bebeğimi normal doğurdum. Son doktor kontrolümde 4 cm açıklık vardı. Eve gittim sancım başladı.Sancım başladıktan 1 saat 10 dk sonra doğmuştu bebeğim.Her kadının bünyesi farklı, acı eşiği farklı. Siz o klişelere kulak asmayın ilk doğum en az 12 saat kesin sancı çekilir diye bi kural yok. Canlı örneğim🤗 bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın, uzun ömürlü olsun inş 🙏🏻
Zuleyhakaan Rozi aynı sekılde ilk doğumumda sancımın başlamasıyla doğurmam 45 dakıka sürdü. Öyle 5 dakıkaya 3 dakıkaya düşme olayı olmadı, suyum nişanımda gelmedi.ikincisini 38 dakıkada doğurdum aynı şekilde. Hatta doktorum muayenehaneden doğumhaneye yetişemıyordu😂
Fatmaykt Ass-46 aynen öyle eğer yapma şansın olursa sancılarını dusta karsıla.ben devlet hastanesinde doğum yaptım ama aynı özel hastane gibiydi ebeler doktor Ve konfor.dustan çıkmadım baya iyiydi.
Gamze88 Merveyarali korkma korkma cnm anlık bişi sonradan sonrasında kucağına bebeğin gelince hiç bişinnn kalmıyor ,gene olsa gene doğursam diyorsun,hele o kokusunu içine çektiğinde dünyalar senin oluyor ,acımayacak demiyoruz ama sonucunda ki mucizene konsantre ol 🧿🥰
Tlaytas Merveyarali 21 gün önce normal doğum yaptım normal kontrole diye gittim 8 cm açılmam olduğunu öğrendim ve hiç hissetmedim sancıyı 2 buçuk saat sonra doğurdum 😂 hiç korkma yani o an hemen geçiyo ama dikişler biraz zorluyor ben yaklaşık bi hafta oturamadım
_Merius_ Merveyarali ne kadar zor olabilir ki canım düşünsene perşembe günü allahin izniyle gune bebeginle baslayacaksin hersey bitmis gecmis olacak onun yuzune baktikca sadece mutluluk hissedeceksin boyle düşünürsen hiç acı hissetmezsin hiç korkmazsın 🙏 allah sağ salim bebişine kavurmanı nasip.etsin 🧡🧡🧡😘
Serpilikra Suni sancı almadım ama normal doğum yaptım şimdi tekrar 37 haftalığım korku yok diyemem ama kendimi hazırlıyorum ilk doğumum güzel geçmişti çok şükür sancimi evde tek çektim eşimi bile uyandirmadim düşünün sakin olmak çok önemli sancı boyunca rabbi yessir okudum ve yürüyüş yaptım devamlı koridorda
Rozi Zuleyhakaan gerçekten aynıymış. Sancım öyle hızlı geldi ki dakikada 1 şeklindeydi.bende bu hızla ikincisi nasıl doğar acaba diye düşünüyordum. Öğrenmiş oldum 🤣🙈
Zuleyhakaan Ass-46 iki doğum hıkayemıde yazdım profılımde yukardakı tartışma kısmında yazıyır. Yaptiğiö seylerıde yazmıştım umarım katkısı olur