Melegim_my36 profesyonelpollyanna o çatal beni korkutuyor bir kaç kez muayene için çıktım doğum da nasıl olucak bilmiyorum bende çok dua edicem doğumu kolaylaştıran dualar ezberlicem 😊
profesyonelpollyanna Melegim_my36 Rabbim yardımcın olsun inşallah kolay olur doğumun, korkma hiç canım sağlıcakla kavuşursun yavruna inşallah ❤️
profesyonelpollyanna CicekGirayBysl çok teşekkür ederim canım benim, sende sağlıcakla hayırlısıyla kavuş bebeğine inşallah❤️
profesyonelpollyanna Nur19 yeni konu açsan daha çabuk yardımcı olurlar canım, benim bir bilgim yok maalesef
Cansu37 profesyonelpollyanna ah güzel anne beni gerçekten ağlattın.. yaşamış gibi oldum sanki inşallah hepimiz bir avazda alırız kucagımıza.. cok cok duygusal ağlamamak elde değil.. 🙏🏻🙏🏻
profesyonelpollyanna Cansu37 amin canım benim Rabbim sağlıcakla kavuşmanı naisp etsin inşallah sanada ♥️
Fdnristk profesyonelpollyanna Çok güzel yazmışsınız herşeyi tüm açıklığıyla peki birsey soracağım dürüst olun en son dikiş işlemi oluyormuş kesiliyor felan diyorlar acıyor mu o kesim dikimde