Mnevvr53 Erken doğum ettinizmi kendiniz istiyerek erkem derken doğuma yakın haftalarda ben erken doğurmak istiyorum bebeğimin kilosu yerinde gelişimi önden gidiyor doktora desemöi demesemi diye düşünüyorum 😀 Saçmalik ama
Haribo42 Mnevvr53 bizim akrabada bi kadin yapti 3. Gebeligiyfi ben dayanamiyorum dayanamiyoeum geceleri yatamiyorum dedi 38 de suni sanci verdiler ama kendini perisan etti gercekten tukendi o zaman herkes vok kizdi
Asenadgdvrn Mnevvr53 bende öyle düşünüyorum saçmalık değil 😂😂 bebeğin kilosu herşey yerindeyse sıkıntı yok gibi
Melek_annesi Mnevvr53 ilk bebegim 40 ta zorunlu sezeryan oldu hic acilma vs olmadi simdi 2. Bebegim 38 te gunu tarihi belli sezeryan olcek😂 doktor dedi
Mnevvr53 Asenadgdvrn işte gelişimi haftaya 40 oluyo gelişmiş oluyor doktorda erken doğsada bir sıkıntı olmaz dedi o yüzden düşündüm bunu 😀😀
Gizem_miros Mnevvr53 oyle bisey olmaz onemli olan senin bebeginin kilosu degil cigerlerinin ve emme reflexsinin gelismesi vucudun tamamlanmasi kilo yeterli degil dogmasina 😂
Mnevvr53 Gizem_miros evet öyle zaten , doktorum erken doğsa bir sıkıntı olmaz dedi o yüzden 😀 Öyle dedum
Gizem_miros Mnevvr53 bebekler cigerleri 38de anca tamamliyor bizim komsu 34 de dogurdu kuveze aldilar oyuzden mutlka zmaaninda dogmali insallh butun bebeklerimiz zamaninda gelir ilk oglumu 39 haftada 4.200 dogurdum sezeryanla ama yinede bekledik 39u insallah ikinci bebegimde vaktinde gelsin
Mnevvr53 Gizem_miros suan 37 haftalik evet 38 de ciğerleri gelişmiş oluyor 34 de kendimi istedi yoksa normal erken doğumu oldu
Gizem_miros Mnevvr53 yok canim kendi isteme diye bisey yok hic bi doktor istege bagli erken dogurtmaz onun 34 haftalikken erken dogum oldu ve cocuk kuveze girdi mecbur kaldiklarinda bile 38e kadar bekletmeye calisiyolar ilaclarla yanlis anlama ama sen kacinci haftada dogum planliyon canim 😂😂😂
Ebrs Mnevvr53 vallahi erken dogurmak istiyorum diye post acmistim, ertesi hafta 34 haftalikken dogurdum 😒