TunarinAnnesi Adetime daha 1hafta var https://youla.io/p5cc96b9d6c86cb435c304f5a hcg 1.20 arta bilirmi en azından 0değil 🤔
Krispii16 TunarinAnnesi artabilir canım benim hep 1.20 iyiydi adetime bir hafta varken de 1.20 adetime bir gün kala 87 çıkmıştı 😂
deletedmom592 TunarinAnnesi 1.20 den dusuk demek gebelik gozukmuyor ama 1 hafta varmis oladabilir tabiki ❤
Tugce1803 TunarinAnnesi senin fikrin ama bu değerle ben daha çok strese girerdğm çünkü adetine 1 hafta var aynısını defalarca yaptım hep negatifti kendini bırak o zaman olur bence
Krispii16 TunarinAnnesi zaten hissediyorsun hamile olduğunu ben belirtilerim olduğu halde eşim psikolojik sen yaratıyorsun demişti ama ertesi gün süpriiiiiz 😂😂😂♥️
TunarinAnnesi Krispii16 sağlikla sıhhatle büyüt evlatlarini canım anadil içime su serpdin anlatamam 🤗
Alpase TunarinAnnesi sonuç negatif maalesef döllenmeden yaklaşık 2 hafta yani 14 gun sonra kanda sonuc çıkar adetine 1 hafta var yani olsaydi cikardi mutlaka yeni oldugu icin deger düşük olurdu ama mutlaka cikardi
Tugce1803 Alpase geçen arkadaş adetine 4 gün kala kan verdi negatif çıktı adet günü idrar testi pozitif çıkınca kan verdi bu kez çıktı hamilelik işlerine kesin denmez hiçbir zaman
Deryakaya1663 TunarinAnnesi canım üzülme hıc ben adetten ıdrarda yaptım cıkmadı 8 gun adetı gecıktı çıktı ıns hamılesındr🙏