ayglrms92 Bir hafta önce test yaptırdım düşük riski var mı yok mu diye, olmadığını söylediler yani pıhtılaşma falan yokmuş ancak testen bikaç gün sonra hafif düzeyse kanamam başladı , bu ne olabilir sizce ? Kasık ağrım falan da Yok
Pink17 ayglrms92 Ağrı olması şart değil acilen doktora gidin bence bende kanama oldu gittim ve düşük yaptım 2 defa aynı şeyi yaşadım ağrı vs hiç bir şey yoktu.
Rabia6666 ayglrms92 belki yerleşme kanaması dır bende de olmustur hafif hafif pembe ve kahverengi geri kendi gecti
ayglrms92 Pink17 pıhtılaşma olmamasına rağmen böyle bişey olması beni şaşırttı sadece , yani öyle bir risk yokken nasıl birden olabilir
Pink17 ayglrms92 Bende de pıhtılaşma yok ama sadece pıhtılaşma yüzünden düşük olacak diye de bişey yok başka bi sebebi de olabilir düştüğün yada kanamanın.İhmal etmeyin sadece rengi miktarı ne olursa olsun kanama önemli çünkü.İlkinde kürtaj oldum diğerinde ilaçla düşürdük kürtaj olmadım ikisinde de bebek gelişmediği için kanama olmuş ve düşmüş.İnşallah sizin ki önemli bişey değildir
Berna3434 Sağlıksız bir gebelik olabilir kuzm inşallah değildir tabi yada yerleşme kanaması bnde olmuştu mesela yerleşme kanamalarm bir kere düşük yaptım ama onda devamlı bir kahverengi akıntım vardı sonra öğrendim ki sağlıksız bir bebekmş