Busrhazal20 Bayanlar gebelik belirtileri bir anda kaybolan varmı goguste hassasiyet siskinliginin gitmesi bulantinin kesilmesi yardimci olurmusunuz
Hayrsbrs Busrhazal20 bende de aynısı oldu 5+1 bulantım uyku iştah hepsi gitti çok korkuyorum normal diyorlar ama bilmiyorm ne kadar doğru ?
Sengulkrgz Busrhazal20 Hayrsbrs Gebelik belirtileri ile bebeğin sağlığı hakkında bilgi vermez.Kimi belirti yaşamaz kimi kısa süreli yaşar kimi ise doğuma kadar yaşar vs vs.belirtilerim ortadan kayboldu acaba bebeğe bir şey mi oldu düşüncesine boş yere kapılmayın çünkü ikisi arasında alaka kesinlikle yoktur.Ve her gebe de aynı dönemde ayni belirtileri yaşamaz.Sıkıntı yapılacak durum yok merak etmeyin.
hunilimom Busrhazal20 ben hiç bir belirti yaşamadım göğüs hassasiyeti dışında oda belli bir zaman sonra geçti mide bulantısı felan belli zamanlarda geçiyor geliyor ama bunlar sıkıntı var anlamı ne gelmiyor birden de kesilir ara ara devam eder
37aysgl Busrhazal20 bende bu şikayetten doktora daha dün gittim normal dedi hormanlarımız değiştiği için oluyomuş zaten 9 ay boyunca agrısa dayanamazsınız dedi normal yani