Pnrmhmmd Kubraugur valla canım benim 34. Gün son dikişim düşmüştü çok geç düştü ve kanamam baya sürdü heralde ondan geç düştü sürekli ıslandığı için
Dorukunannesi95 Ya burda bi kadin sey yazmisti dikislerin cabuk düşmesi icin her tuvaletten sonra batikonlamis ve hemen fön tutmuş kurutmuş. Abartisiz her tuvalet sonrası. Cok cabuk düşmüş dikisleri. Dusununce baya mantikli aslinda
Kfkf Dorukunannesi95 dikişe fön tutulurmu lütfen doktorun tavsiyesi hariç birsey yapmayın bence ben hastanede sordum doktora dıkıs ler ıcın artık bısı vermıyorz alerjı durumundan dolayı ama tuvalete gittin mi ılık su ile yıkıyp ıyıce kurulucaksın dedi
Gkayra Kfkf evet o iyice kurulama kısmını doktorlar ve ebeler fön makinası ile yapın hiç bişey degdirmeyin diyorlar ,hem temiz ve kuru tutmak çabuk iyilestiriyormus ...
Gkayra Kubraugur kimsenin dediğine yanlış diyemem zaten ,bende doktorun ve ebelerin dediğini soyledim.sadece ...
Gkayra Kfkf doğrudur tabiki.kuru ve temiz olduğu sürece sıkıntı yaşanmaz dedi Dr. Fon dikisin ıslak kalmamasını sağlamış ...
Bebekveben Ben dün doğum yaptım doktorum duş sonrası düzgünce kurulayıp fönle kurutmamı söyledi bu sayede 7 gün içinde düşermiş
Gkayra Dorukunannesi95 Yanlış olacağını zannetmiuorim açıkçası öyle.olsa doktor söylemez heralde mantikli geliyor bana aslında temizlerken kurulurken bişey degmedigi için. Zarar da görmez dikişler...