Hayrsbrs Mylife123 keseyi mi ? Kalp atışını mı? Benim sat 5 mayıs aşılama 15 mayıs ? Ne zaman görebilirim ? Şuan gebelik var beta hcg 3 kat artıyor normal mi sizin artış nasıldı ? Kese görüldü ama aşağıda dediler
Mylife123 Hayrsbrs kalp atışı herhalde 1 hafta sonra tam hatırlayamıyorum yalan olmasın. Benimde fazla artıyordu doktor.ikiz olabilir dedi bende öyle. Olmadı belki senin ikizdir canım
derinmilatuncay Mylife123 kese görülmesi ilk aşama, kese görülüp bebeğin oluşması 2. Aşama, bunlar oluştuktan sonra en önemlisi kalp atışı ve bebeğin rahime tutunması..
Hayrsbrs Mylife123 üzüm gebelikten şüphelendiler inşallah aşılamanın etkisi aşılama yaptıralı daha 3 hafta oldu 15nde 4 hafta olacak. Bu süreç nasıl olacak bilmiyorm tek kese görüldü. Hcg korkutuyor ama
Merve91 Hayrsbrs bende aşılama ile kaldım adet olmam gereken tarihten bir hafta sonra hem kalp atışını hem de keseyi görmüştük
Hayrsbrs Merve91 5 gün geçti benim 2 gün sonra kontrole gideceğim inşallah bi sıkıntı olmaz. Hch hormonunuzun artışı normal miydi ?
Merve91 Hayrsbrs benim ilk 13.8 di çok düşük bi değerdi kimyasal bile olabilir dediler sonra iki iki arttı bence sizin de normal yani gayet