Beyzanurlina Yawrum ben kullanıyorum canım bırakamadım tiksinemedim biii 12+3 haftalıgız ama eskisi gibi içmiyorum tabi
defne55 Yawrum valla canım ben kullanmıyorum gebelikte kullanana da kızıyorum açıkçası ama birakamayana da saygım var çünkü benim annem kardeşime hamile iken çok samimi söylüyorum günde 2 paket sigara bitiriyordu ve 9 ay boyunca içti kardeşim 5 kilo 300 gram doğdu şuanda 11 yaşında cok şükür ne doğduğunda ne bebekliğinde nede şuan da bi hastalığı var hatta doktor bu bebegin beslenme menusu gunde 2 paket sigara diye dalga geciyordu 😂😂😂
Pnaratnn Minnoslar evet rahatlatabilir şekerin ve tuzun çok daha zararlı olduğu zaman da sigara içince mi kötü anne olunuyor bırakın bu işleri yaa
esra1907 Semisko linç edilemeye değer valla ben kullanıyordum hemen bıraktım allahım vicdan rahatlığı versin 😘😘
Zeynep1115 Gmzylmz bırakmayı başarmışlar hiç bulaşmayın bence helal olsun size tebrik ederim çok zordur elbette ben hiç içmedim hayatımda ama anlıyorum sizi ama çok güzel birşey başarmışsınız 🌸🌸
Esraannee Ben gunde 1 paket içiyordum hamıle kalmadan once sonrasında Bır tıksındım eevde artık eşime bıle içirtmiyorum o derece tıksındım
Alarasel defne55 cnm keşke bu örneleri veripde desteklemiş gibi olmasak yani 🤣🤣çünkü çogu kişi aa baksana içen varmş bnd eiçiyim bolcak dick şimdi iyi bişi iş gibi göstermeylm vebal altına girmk gibi olur çünkü bu. Sigara içen annelrin bebkelri anne karnında hep rahatsız oldukları için ağzını yüzünü kapatıyomş bilimsl bir araştrma bu bakabilirsnz yani.
aslimutlu1 Sizene yani . İçiyorsa onuda o bilir . Sacma sapan ahkam kesenler oluyor . Güzelce anlatıp bak böyle tiksine bilirsin , ben söyle bıraka bildim demeleri gerekirken insanların pskolojini bozmak için programlanmışlar birazdan burayı basar .
Yawrum aslimutlu1 bencede kims2yi ilgilendirmez içiyorsam kndim3 iciyom onlara deyil ben fikir almak icin sormustum ne yapmam gerekir dye yok linç edcekle4 fln filan hayirdir 😁
Minnoslar Nesiii diyelim ki öyle bu sizi ne ilgilendirir? Yorumu size yönelik yazdığımı hatırlamıyorum.
Zubeydetekkurt Yawrum bende kullanıyordum ilk 5 ayımda tiskindim icsem bile oksurukten dolayı devam edemiyordum o derece şimdi 26 haftamdayım tiskinmem gecti canım çok ıstiyor gunde 1 2 tane içiyorum vicdanen hic iyi değilim icerken bile ne kadar kötü bir anne olduğumu düşünüyorum ama engel de olamiyorum 😑
Asilkom Minnoslar soru sordum soruma soruyla cevap vermek yerine sordugum soruya cevap verseniz. Size ne ?
Nesiii Minnoslar bi sen biliyosun sen harikasın,madalya felan verecekler şimdi sigara postu görünce üşüşüyorsunuz ben içmiyorum ama içinede saygı duymayı bil ama kendine saygısı olmayanın başkasına hiç olmaz net 😉
Merver Yawrum bebeğiniz için dayanın vazgecin ne kadar cok seyi etkiliyor sigara allah vermesin sigara yüzünden bebegin bir seyi olumsuz olsa kendinizi suçlamazmısınız yapmayın ne kadar cok insan o duyguyu tatmak için hergün allaha yakvarıyor paralar harcıyor için ama gebelikte aslaaaaaa
Yawrum Merver bak bu yorumu yapanda insan ne gzl konuşmuş akıl vermiş ama siz allah razı olsun sizden
Serce Yawrum ilk gebeliğimde kullanıyordum bende canım 19 haftalıkken bebeğimi kaybettim 3 ayın ardından tekrar hamile kaldım öğrendiğimde bıraktım herkesin bünyesi farklı kimisi kaldırıyor kimisi kaldıramıyor kullanıyorsanız da azaltmanız dileğiyle ☺️
Erbualp Ben şuan içmiyorum çünkü kokusudan hemen tiksindim . Tüksintim geçince içermiyim bilmiyorum ama ilk gebeliğim de dr günde 1 2 tane içebilirsin içine çok çekme demişti . Sonra ilk gebeliğim de miğde bulantım dan içemiyordum hemen hamileliğim başlarında bırakmıştım . Erken Doğum oldu küvez de felan kaldı ben o sürecde tekrar başlamıştım . Şimdi yine hamileyim 4 haftalık direk tiksindiğim şey sigara oldu 👍🏻
Minnoslar Asilkom ya işiniz yok mu sizin? Benim yorumu mu sorgulamak size düşmedi. İstediğime istediğim yorumda bulunabilirim. Bayan buraya soru soruyorsa eleştireye de açık olmak zorunda