Lamelif Kızlar bugün çarşıya çıktım 4 saat kaldım 2 saati oturarak geçti ama felaket yoruldum 😖 Siz ne durumdasınız?
Canoglumbenm Lamelif çok fazla kalamıyorum. Kalsam bile hemen yoruluyorum artık. Pazara gittim bugün. Pazar evimizin yanında ama gidip gelene kadar nefes nefese kaldım 😂😂
birgulll Lamelif Bende 29+4 Çok kalamıyorum. Benimde oturarak geçiyor. Zamanım. Çok çabuk yorulup, ayaklarım şişiyor. Acıkınca yemek yemeyince midede yanma oluyor. Hemen yemek istiyor. Tansiyonum düşüyor çıkıyor valla oluyor birşeyler anlamadım 😂
[silindi] Lamelif valla yorulmak değilde başım dönüyor gözüm kararıyor sıcaklardan heralde çok kötülendieiyoe beni dışarda gezmek
Lamelif Haribo42 Canoglumbenm birgulll aslında 12 aylık bebeğim var bebek arabasında ama onu sürmek yedirip içirmek çok yoruyor yalnız olsam 6 saatte dururum aslında
bilnazo68o Lamelif gercktende zor yani.aksam yuruyuse gidiyorum 1 saat ya oluyo ya olmuyo .hadi eve gidelim diyorum :D
EvlatKalbinMeyvesi eymen08arass daha 11 hafta var önünde alırsın bende daha alışveriş yapmadım canım yalnız değilsin 😀
EvlatKalbinMeyvesi Lamelif 35. haftaya girdik her gün olmasada haftada en az 3 gün 1 saatten fazla yürüyoruz
Sevvaldal Lamelif günde en az 6000-7000 olacak şekilde yürüyüş yapıyorum ama tek seferde değil🙈 bir de sıcaklar çok etkiliyor. Bugün çok sıcaktı öğlen çıkıp dönmem bir oldu. Akşamüstü bir daha çıktım, akşam bir kez daha çıkıcam kısmetse🙏😊
Papatyam34 Lamelif Bn o haftalarda tuvalet ihtiyacım konusunda cok sıkıntılıydım sırf o yüzden gittiğim yerden hemen dönerdim eve 😂
titebouille Lamelif sırılsıklam dönüyorum evime hatay çok sıcak hele şimdi evim boyanıyor işçilerin gitmesini bekliyorum duşa koşacağım.. çok terliyorum ben bu aralar
Sevdaliza Lamelif 32+1 im sabah 11 buçukta evden çıktım hala dışardayım hiperaktiflikte çok zor yerimde duramıyorum şişmiş göbüşle
Sanane123 Kızlar ben bugün kesintisiz 4 5 saat yürüdüm tabi arada dinlendim inşallah böyle yürümeme hareket etmeme normal Doğum yaparım ☺️
Mlssa Lamelif Ben baya sabahtan akşama gezebiliyorum ya😊ama sonradan ayaklarım biraz şişip ağrıyor tabi🤷🏻♀️ İyice dinlenince sıkıntı kalmıyor canım.şükür daha ağırlaşmadım 27+1
Haticengin17 28+1 bebegim biraz aşagıda oldugundan hemen karnım agrıyor yarım saat bile zor yürüyorum 😒
espalp Lamelif bugün 3-7 arası dışarı çıktım arkadaşım geldi gezdik, dolaştık ama arada da oturduk. Tam olarak 2 litre su içmişim 🤦🏼♀️ Şimdi ayaklarım davul gibi 🤦🏼♀️ Koca yaz nasıl dayanıcaz bilmiyorum