Mervetepe Tgbanne ilk hamileliğim oğlum olucak 4 gün önce ilk tekmelerini hissettim tam 18 haftalıktı bugun 18+4 cok daha fazla hissediyorum cokcokk güzel bişey dondurma yiyin mesela uzun uzanın kendinizi dinleyin
titebouille Tgbanne 19.da hissettim.. canım arama bölümü var oraya bebek hareketleri yazarsan bir çok post var kendinle karşılaştırabilir istediğin bilgiyi elde edebilirsin.
Melek_annesi Tgbanne ikinci olmasina ragmen tam 20 . haftada hissettim bide bence erkekler gec oynuyor kizlar daha hareketli
Handrella İlk hamileliklerde geç oluyor kızlar endişe etmeyin benim de kızım olacak 21. haftada hissettim biraz kıpırtı ama esas 28 den sonra ciddi şekilde hissediyorsunuz endişelenip kendinizi üzmeyin sakın :)
Kelebegimmm Handrella 24den sonra diye duymuştum bende 25e yeni girdim neden hareketli değil diye endişe ediyordum🤦🏻♀️
Tugramoms Tgbanne net olarak 23 de hissettim daha öncesinde birşeyler oluyordu ama emin olamıyordm :)
Zmrtbdk Tgbanne ben 19. hafta arkadaşım 21. hafta hissetti canım.İlk gebelik ve anne kilosu gibi durumlar da etkiliyor hissetme haftasını.Sanırım daha zayıf kadınlar biraz daha önce hissediyormuş.
Elifyor Ben 16+4üm bir kaç gündür hissediyorum sanki değişik bir kıpırtı oluyor sanki bir şey kayıyor gibi oluyor acaba ben mi yanlış hissediyorum diyorum ama bağırsak hareketi falan da değil yani
sariselin Tgbanne 19. Haftada hafiften hissetmeye başladım. Şu anne 24. Haftadayız artık sürekli tepişiyor😂❤️
bengiben Tgbanne çok erken hissettim 15+6ydı. İlk gebelik ama doktor az kiloyla hamile kaldığım için ve kilo almadığım için normal hissetmen dedi
Minik_Hanim Tgbanne ilk hamileligim 16. Haftadan beri düzenli hissediyorum şimdi 30+1 olduk çok şükür🙏