Hayal_Demir Aysebkr1258 valla dr um her sey yolunda oldugu surece 39 bitmeden almam dedi. Bakalim kasimalarim var. Kendini zorlama yurume pek dedi.
Aysebkr1258 Hayal_Demir hayırlısı olsun hakkınızda ama inşallah acele edip gelmek istemez bebeğiniz benim 20 si gibi alırız demişti doktorum bakalım ne zamana gün vericek
Bebekiimm123 Gamzeliii canım kilosu artarsa normal yapabilir misin ki benim de 36’da 3 kg dı kokuyorum bende 40’a kadar ne kadar olur diye
Gamzeliii Bebekiimm123 ilki sezeryandı kanala girmemişti bu da ne olursa Doğum şeklini düşünmüyorum sağlıklı doğsunlar bızlerde iyi olalım yeter canım
MeryemSemih 39+2 dün gittim doktora 3450 Gr dedi ama daha tık yok bnm prensesim yerini çok sevdi sanırım gelmek istemiyo
Merver prensleriminannesii bnmde ikinci gebeliğim sezeryan olcam günü tarihi ne zaman veriyorlar canm bilgin varmı coğu doktor netten baktıgım 39+0 da alıyor doktorlar 38 diyor kafam karıstı
Sryymom Genel yorumlar da maşallah bebişler haftalarına göre kilolu ne yiyip ne içtiniz ya bizede söyleyin
Yasmnnn 35+0 da kızım 2.500kg 48cm di 36+0 oldum pazartesi doktora gidecegim bakalım nekadar oldu sizlerin bebişler iriymiş maşallah🌺🤗🤗💜
Aycan3549 sedman aynen sanırım canım ama 1 hafta var aramızda sen inşallah gene toparlarsın bende tabi çok da kilolu olsun istemezdim Doğum zor oluyo bu defa 🥰