Seymasefaa Dün nişanım gelmişti bugün kontrolde söyledim açıklığıma baktılar daha az açılma var dendi bugün de gelmiyor herhalde 😑 bide korkmayın arkadaşlar ilişkiye girmekten daha az can acıtıyo 😅
Emirinmelegi Seymasefaa canım nasıl yapılıyor muayne parmagiylamı bakıyor nasıl oluyor. Kaçıncı haftada baktı
Seymasefaa Teonam kendini kasmazsan ilişkide ki acıdan bile daha az canım gerçekten korkarak girme kasarsın kendini öyle zaten toplam 10 15 saniyelik bişey ☺️
Alarasel Teonam cnm asla korkma bak bnde olmadm çok çok anartıyoşar onlar nasıl çocuk ypmşlar eşleyle nasıl ilişkiye girmşler anlamadm
Didemm91 Seymasefaa 38+2 ne nişan ne başka bir şey evin içinde bir o tarafa bir bu tarafa gidiyorum çok ağırlaştım artık hiçbir belirti yok
Seymasefaa Emelkcyrk bende de öyle yaptı narin nazik davrananı bulabileceğimizi sanmıyorum ki zaten maalesef 😑
Alarasel Emelkcyrk cnm devlet hastanesiyse zatn hiiç bkleme iyi insnlar ozmn acır tabi Allah iyilerle karşılştrsn
Didemm91 Seymasefaa hangisi daha iyi belirti olduğu halde bekletmesi mi hiçbir belirti olmadan beklemek mi bilemedim 😄
Emelkcyrk Seymasefaa devlete gidiyorum ben bi iyi birine denk gelemedim hala doğuramadım ısrarla Doğum yapmak istediğim halde yaptırmıyorlar 41. Haftaya geldim gerçekten çok bunalımdayım 😡🙈😢😢
Seymasefaa Emelkcyrk o canım allah yardımcın olsun gerçekten devlette çok zor 😑 sancın belirtin açılman vs hiç birşey mi yok 🙀
Seymasefaa Srfn11 yazanlardan çok etkileniliyor işte canım maalesef herkes burda can alıcı bişeymiş gibi bahsedince 😅
Srfn11 Seymasefaa evet abartanlar var cidden cani kiymetli olanlar pinpirikler korkuogenelde ama ztn kendni kastinmi canin yanar yani rahat oldnmu sorunyok
Seymasefaa Didemm91 emin ol benim ki daha sıkıntı canım var ama zaten varla yok arası 🤣 her doğumhaneye çıkışımda muayene için heveslenip boş dönüyorum 😅