Ssraa Doğum yapıp geçen var mı? Özellikle malum bölgede. Ya da gebelikte uygulanabilen çözümü olup işe yarayan ?
Gamzeciks Ssraa cilt bakımı yapan bir arkadaşım kararmalar için patates açıyor demişti. Patatesi koyup koyulaşan bölgeyi ovmak gerekiyormuş. Yapmadım ben malum patatesin kilosu 😂😂 yapan varsa yazabilirse bizde bilinçlenelim
Alarasel Ssraa cnm maalesfki naparsan yap doğmdn sonra geçmiyo hatta bazılarınn doğmdn sonra bile gçmiyo 😐😐😐🤭🤭🤭🤭
Cankusssssss Kizlar meme ucu da kararıyor ya ayni öyle bebek emdikçe vücut cildi yeniliyor beyazliyor inanılmaz şekilde bir de karnonatla limon miydi internette okumustum rengini acıyor diye
Deletedmom133 Ssraa diz dirsek koltuk alti boyun kararnasi diyor benim icin en onemli koltuk alti ve boyun seneye nasıl denize giderim 😀😀😀
Fasulyem22 Deletedmom133 limon malum bölgede ph dengesini değiştiriyor bu da soyulma tahriş yapıyor bilginize
Ssraa Deletedmom133 malum bölge 🤦🏻♀️ Ağda kullanıyorum acaba o da etkiliyor mu bi jilet vursam mı diye düşünmüyor değilim sırf düzelsin diye
Fasulyem22 Deletedmom133 yani lazer cihazlarına benzer bir şey acıyor rengini diye biliyorum bir de doğumdan sonra satılan kremler var ya ben onlardan alacağım doğal yöntemler zaman alır 😀 normalde bende doğal yöntemlerden yanayım ama hızlı geçsin isterim
Deletedmom133 Fasulyem22 bakalım doğal la uzun sürerse başka deneriz seneye sıkı hazırlanmak lazım bu sene deniz hayal oldu 😀