kevserinannesi kızlar ilk bebegimiz o yüzden kararsızım sizce fiyatı uygun mu ve iyimidir siz nerden aldınız ?
Kumsalinannesii minikkurabiyem2019 kevserinannesi canim ben banyo taşını ve kovasını kullandım ebebekten almıştım aynisi sonuçta fiyatlarida uygun ikinci bebeğim olucak eksiklerimi almayı düşünüyorum ☺️
[silindi] kevserinannesi ben aldım kuzum kocaman daha kullanmak nasip olmadı ama sağlam ben su doldurup beklettim sızdırma yapmadı file uymuyor dediler benim eski bir perdem vardı onu file şeklinde uydurdum 🤗
uhuddd kevserinannesi küvetten ben aldım ama file yok yani filesinide alırsanız e bebektekiyle aynı fiyata denk geliyor ama kovası falan güzel a 101in
Mlkemrecre Bi çok kişi hep marketleri takip ediyor alıyor..alan arkadaşlarımda var ..bnde hemen gidip alcağım güzel Zaten belli bi yaştan sonra kullanılmıyor gerek YÖK öle yüksek fiyatta olanları almaya..
minik_fasulyem_ [silindi] bnde almayı düşünüyorum canım fileyi denedinmi yoksa deneyen lerden mi böyle bir yorum duydun alsam file takmazsam nasıl kullanırım ki
Duygu02 Bende alıp koymayı düşünüyorum inşallah..hatta bebeğim için aldığım ilk şey o olacak sanırım ☺️daha hiç birşey almaya başlamadim..surda kullanacağıni kaç ay sanki ne gereği var çok iyisine . rabbim nasip ederse çabucak büyüyorlar..
Sengulkrgz kevserinannesi kesinlikle alin zaten ayni urunler baska magazalarda rahat o sekilde bir takimi 130 tl den basliyor o kasar para vermeye hic gerek yok elinize duserse alin derim...
[silindi] minik_fasulyem_ hiç denemedim burda söylediler o kuvetler büyük diye uygun file yok dediler e bebekte bir file gösterdiler file 47₺ 😂kuvet 29 tl
[silindi] minik_fasulyem_ hiç denemedim burda söylediler o kuvetler büyük diye uygun file yok dediler e bebekte bir file gösterdiler file 47₺ 😂kuvet 29 tl
Srnkrbrn papatyaaaaa küçük geldiyese bilemem de benim aldıgımsa ufak sandm önce baş ve ayak kısmını tak diğer kısımları rahat olur yani bende öyle oldu
Canoglumbenm kevserinannesi canım kalırsa bence al. Baya oldu şoka da gelmişti ama kalmamıştı hemen almışlardı. Bende internetten bunu aldım. Ben aldığımda 50 tldi şimdi 60 tl olmuş ama gayet sağlam bir ürün. Benim çok hoşuma gitti. Eğer a101deki kalmazsa bundan alabilirsin cnm 🙂🙂https://www.hepsiburada.com/babybee-banyo-kuvet-seti-3-parca-beyaz-file-hediyeli-p-HBV00000ED2W6?magaza=Hepsiburada
Canoglumbenm kevserinannesi filesi yoksa bunu al canım o zaman. Ben gerçekten memnun kaldım. Plastiği de gayet sağlam. İncecik birşey değil yani.
Meldaa55 Ben daha once gelenden aldim kullanmadim daha ama saglam duruyor baya buyuk bir de file de e bebekteki file oluyor buyuk boyu