Pnrarvn Kızlar kordon kanı saklama konusunda ne düşünüyorsunuz faydaları konusunda bilgisi olan var mı
defne55 Pnrarvn canım araştırmadım ama duyduğuma göre ilerde allah korusun her hangi bi hastalığı olursa tedavisinde iyi oluyormuş o kan bende vermeyi düşünüyorum doğumda
Sinem21 Pnrarvn çok pahalı olduğunu düşünüyorum tamamen kapitalizme hizmet ediyor şu an, keşke ücretsiz ya da uygun olsa
Turas Pnrarvn ben cok arastırdım göbek kanını ve gobek bagını saklatacam hatta ödemesını bıle yaptık tıp ılerlıyor kan hastalıklarında ve bazı organların onarılmasında kullanılıyo.
Pnrarvn defne55 bende düşünüyorum benm hamileliğim ve tekrar çocuk konusunda biraz zorluklar yaşayabilirim allah korusun gerekli durumda kardeş düşünğn diyorlar bizim düşğnme şansımız çok zor olur diye saklatmayı düşünüyorum
Ckyert Sinem21 herseyin saklatilmasi ücretli embriyo yumurta sperm. 3 bin civarı tutuyor yıllık odemesi de 600 tl , saklamak istemezseniz bağış kabul ediliyor büyük şehirlerde ucretsiz
Pnrarvn Ckyert ücretli evet ama kullanılması durumunda faydası var mı yoksa çokta faydası olmayan her durumda işe yaramayan birşey mi onu merak ediyorum
Ckyert Pnrarvn kanser de kullanılabiliyor ve de organ hasarlarinda sanırım şimdilik yasambankasindan bakabilirsiniz detaylı bilgiye