Alinam Kızlar baktım eskiden de açılmış ama neticelendirilememiş. Sabah kalktığımda beri sağ elin serçe parmağının yanındaki parmak bükülüyor takılı kalıyor diğer elimle açıp düzeltiyorum. Bunu yaşayan var mı ne yapmam lazım bilgisi olan var mı acaba
Alinam Alinam bu arada 36+1 günlük olduk ilaç da almak istemiyorum Dr kalsiyum ve magnezyum içeren bi hap verdi 1 haftadır kullanıyorum ağrılarım için ama ağrılar azaldı bu başladı😣
oslemyasar Alinam aynısı bende de var 30. Haftadan beri bende de sağ elin serçe parmağı özellikle sabahları takılıyor diğer elimde ittirip açıyorum parmağı
Seymagrgn Alinam 37.haftadayım benim iki kolumda uyusuk uyanıyorum 2saatte gecıyor uyusuklugu cok can yakıcı birsey resmen kolum yokmus gibi oluyor bende bilmiyorum nedenini 😢
Alinam oslemyasar seninki daha erken başlamış canım Dr una söylemedin mi. Çok sinir bozucu bir durum işini yapamıyor insan
Gulo92 Bende 16. Haftadan sonra başladı 6 haftadır falan yok hergün maden suyu ve günde iki kere magnezyum hapı içince düzeldi şimdi 36. Haftadayım