Pnrmhmmd BenMathilda aynen canım keşke olmasa ama Malesef kesiyorlar ama dediğim gibi ablamda sezeryanlıları gördüm resmen acılarından inliyorlardı bide o sezeryan dikişler ine bastırıyorlar dı içlerinde ki pis kan çıksın diye onada ayrı bağırıyorlar inşallah bu 3. Doğumum olacak bunuda sıkıntısız normal yaparım 😥🤲
BenMathilda Pnrmhmmd maşallah size, kaç dikiş oluyor peki ortalama, sorması ayıp vaijanada belirgin bir degisiklik oluyor mu? Bir de bana çatı kemiklerin hafif basık dediler, umarim durumu daha da zorlastirmaz 😶
Pnrmhmmd BenMathilda valla hiç söylemiyorlar canım kaç dikiş olduğunu ama içte dışta vardı malum oğlumun kafası büyüktü bide kiloluydu ama çok yoktur sadece ilk 2saat baskı hissediyorsun acı yokta. Valla eve gelince aynada baktım öyle kalacak sandım korktum 🙊😂 ama 25 günde iyi oldu benim kaynadı dikişler kanamam çok olduğu için eski haline geri döndü hiç bişey kalmadı iz falanda yok
BenMathilda Pnrmhmmd insaallah ya cok sagol icimi rahatlattin Allahtan hayrlisi artık yarina bişey kalmadi 😐😊
Adisimmm Alarasel millet çılgınlar gibi normal doguruyor vajina da eskisinden iyi oluyor. Çoğu insan iyi ki norma dogurmusum dah da rahatladim iliski sirasinda diyor. Allah Allaah
Alarasel Adisimmm valla anneannem bile öylr dedi 😂😂😂😬😬🤭aynn bnde anlamadm bu seseryancılar çıkarıyo hep bu dedikoduları😃😂😂🤭🤭