Poyraz_yusuf Sizler kaç haftalıksıniz,Cinsiyetler ne , Sonradan cinsiyeti değişen bebisleriniz 🤔 KUTSAL ANNELERIMIZ ❤💜 cinsiyet konusu kafamda deli sorular 👶👶 sağlıklı olsun minnaklarimız🙏👶
Menis21 Poyraz_yusuf Bana arkadaşlar cinsiyet partisi sürprizi yaptığı için doktor amcamın kızına söyledi 16.3 üncü haftada cinsiyetini ve balondan da erkek cıktı ama ben pipiyi görmediğim için henüz hala kiz hissediyorum🤭🤭🤭 bir tane oğlum var 2. Yi hep kiz ümit ettim. şimdi salı günü randevum var bakalim pipiyi görünce ikna olucam herhalde ....😍😍😍 💖💙 sağlıkla gelsinler de..
kyr9324 Poyraz_yusuf 18+5 ten selam olsun 🙋🏻♀️ 13.haftadan beri erkek denildi değişmedi,bende eminim çünkü cinsiyetini net bi şekilde görüyorum her gidişimde 😂
Poyraz_yusuf Sakadilek sağ saglim kucağına alırsın ins canm benim bana da erkek dedi Ama kız diyor beni gören herkes bilmiyorum kafam karışık 🤔🤗
Sakadilek Poyraz_yusuf amin inş canım benim 🦋sende sağlıklı sıhhatli alırsın inş kucağına 🥰karın şekline göre falan tahminde bulunuyorlar ama onlar bence tamamen tesadüf çünkü kız da dese erkek de %50 tutturma şansları var
Poyraz_yusuf kyr9324 ben daha net göremedim ama doktor erkek dedi renkli ultrasonda bakacam artık 🤔😊😊
Bahara Poyraz_yusuf 19. Haftadayım 12de erkek demişti doktor hala erkek değişmedi ve sanki hamile değil gibiyim ya çok rahat geçiyor anlamadım 🤷🏻♀️
cgdmasyam Poyraz_yusuf 16.haftadayım öğrenmek için gittik ayaklarını koydu göstermedi doktorum baya baktı en sonunda arkasını döndü göremedik sanırım nazlı bi kız 🤷🏻♀️😂