Eceyavuz [silindi] 11 haftalıkken erkek dedi suan 20 haftaligim değişen birşey yok.. ama etrafımda ki yaşlı teyzeler oynuyor mu hissediyormusun diye sordular bende hala hissetmiyorum.. hissetmiyorsan kızdır kizlar gec oynar iyice öğren diyip kafa mi karışıyorlar
FatoSemi 17 haftaligiz ama daha oyrenemedik, ən son gitigimizde 14 haftalikdik doktor görmədi bisey.cok merak ediyorum
UmudumOldun [silindi] evet . ben hep erkek hissettim . Bakalım iki hafta sonra kontrol var . Burada cinsiyet degisenleri çok görüyorum. İnşallah değişmez 🤭. Kız erkek tabiki kesinlikle fark etmez
BirVeraAnnesi35 [silindi] 17. Haftadayız ama net göremedi doktor dün kız olabilir gibi dedi ama bakalım haftaya tekrar bakıcak netleşicek ama erkek olsa gösterirdi dedi 😊
Ssguler [silindi] 12.Haftada öğrendim kız dedi doktorumuz şuan 18 deyim kız dedi değişmez heralde bu saatten sonra 😊 insan öğrense bile emin olamıyor sanki yani ben öyleyim bilemedim bende hissetmedim daha sanki gece yatarken pıt pıt bişey atıyo içim de kayıyo bişey gibi geliyor ama anlayamıyorum henüz 🤷♀️😊
BhrBrfn bellı olmuyor artık ınanmıyorum 😊13+3te erkek dedı 16hafta oldum kız bence bu ya dedı.Cıkıntı vardı onu sordum kız bebeklerdede olabılıyor o cıkıntı dedı anlamıs degılım. Ayrıntılıyı beklıcem bende