FSCMK Kızlar 23+3 haftalık hamileyim bebeğim 2 gündür doğru düzgün oynamıyor 😭2 gün önce motora binmiştim zıpladım ettim aceba ondan mı kızlar ya korkuyorum yardım edin bugün doktora gidecektim Cumartesi olduğu için kapalıdır diye gitmedim 😓
Fidansvnccm FSCMK 24 haflaligm bende. Benimde bi gun cok hareket ediyor bi gun iki uc kere normalmis ama
Hazelkrnz FSCMK ben 22 haftalığım oynadıktan sonra 1hafta hiç oynamadı normal diyolar 24.den sonrası haraketleri düzenli oluyormuş
Salihafurkan FSCMK tatlı bişeyler ye canım sol tarafina yat Sırt üstü uzan karnını oksa Ilık bi duş al bunları bi dene
Lavinia5 FSCMK evet açıktır oradaki doktor kadın Doğuma yönlendirir. Kadın Doğumda mutlaka nöbetçi bir doktor bulunuyor
FSCMK Lavinia5 geldim canım nst bağladı bişey yok dedi kalp atışını dinletti ne olur olmaz diye ebe nst bağladı çok şükür kalp atışını duydum 🙏
smls19 Bende 2 gün önce yaşadım aynısını canım hareket etmiyor diye gittim 22 haftalığız nstye bağladılar beni de sonra rahatladım hareketleri daha düzensiz olurmuş kuzuların