Gkhn71 Kubracma herseyini aldim ufak tefek ihtiyaclar kaldi artik yavas yavaş aldiklarimi yikayip utuleyip yerlestiririm daha var hazirliklara baslamadim sen ne durumdasin
Aysnrplt Kubracma bebişin ufak tefek alışverişi kaldı benim alışverişim duruyor daha onları da bu ay içinde halledicem artık zorlaşıyor dolaşamıyorum son aylar gerçekten yorucuymuş
Betul11 Ysmnkrcy 10lu 5li hastane çıkışı aldım yeni doğan için birde alt üst aldım gerisini hep 0 3 aylık aldım ve sıcakta doğacağı için kısa kollu çıtçıtlı aldım o çok çabuk kirlendiği için 15 tane aldım e bebekte 5 al 4 ödeler oluyo onları takip edin
Betul11 Ysmnkrcy ve tulumları ayaksız aldım hem gelişimi için hemde ağustosta doğacağı için birde erkek bebekler çok sıcağı sevmeyip Allah korusun isilik çıkarabiliyolar
Damla01 31+6 dayım hersey hazir tamamladik vakit dolduruyoruz 😄 bulundugum il cok sıcak diye agirlasmadan kiyafetlerini yikayip utuledim. Besiklerle bebek arabasida cok once alinmisti. Yapacak bisey kalmadi 😅
Gulcinozdmr Kubracma ben odasını eşyalarını hepsini tamamladım 30 haftadayız sadece küçük bi bavul almak kaldı onu da alıp hastane çantamı hazırlayacağım bugün eşyalarını da ütüledim herşey bitti zaman geçsin diye bekliyoruz ☺️