Yprkk Bellacaio canım az çok öncesinde belirti veriyor . Ben aynı gün erken gebelik testi yaptım kontrol çizgisi gibi belirgin çıktı gebelik çizgisi 😁
Bellacaio Deletedmom133 inşallah canımm, hamile arkadaşlarımdan dua bekliyorum 🙏🏻🙏🏻 Yprkk hayırlısı olsun 😇
Deletedmom133 Bellacaio ben 2 gün geçince hemen akşam işten gelince yaptım silik çıktı ertesi gün kan verdim öğrendim inşallah vardır bebiş 🥰
Tugce1803 Bellacaio anladım canım ama bir sorun yok gibi görünüyor hamile kalmışsın sonuçta Rabbim sağlıklısını nasip etsin😍
Bellacaio Tugce1803 hepimize tatlım hepimize sağlıklı evlatlar versinde doğum postlarında da konuşalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Deletedmom133 Bellacaio inşallah canım rabbim canına can katsın sende tatlı bir anniş olursun inşallah ilk tekmelerini karnında gezmesini rabbim sana da yaşatsın 😇🤲🤲🤲🤲🤲
Bellacaio Ayguns 🤣🤣 neyse ben biraz bahcede çiçeklerle falan ilgileneyim, kedileri besliyim aklım dağılsın , sizi de darlamiyim 😀🤷🏻♀️
Zeynepca Bellacaio Ben adet günümn sabahnda idrar testi yaptım vee sonuc çift çizgiydi. kendimi hastanede bulmştum ve sonuc 185di:)
Ayguns Bellacaio Estağfirullah canım ya bizi daralmamak için değil ruhunu rahatlatmak için yap onları hiç bir şey düşünme keyfine bak ☺️
Tazeanne54 Benim idrar testinde gebeliğim çıkmıyor kanda belli oluyor. Bence kan testi yaptır kesin çözüm. Bazı insanların benim gibi idrara geç düşüyor 😁😁😁
ZehraAlbayrak Bellacaio benim 5 gun kala cikti ama dr adetten 10-12 gun gecince gelinirdi eskiden simdi gencler sabirsiz dedi😀 herhalde gene bi 5 gun gecmesi lazim demek test icin