Duygu19031903 Nursemomm hemde naSıl bas dönmesi içiyorum 4 gibi uyuyorum yoksa dayanamıyorum. Sabah aksam ağzımdan içip öğlende vajnal atsam olurmu? Neden vajinal daha etkili. Ay açıkçası öyle çok korkuyorum ki vajinal atmaktan bile🤦🏻♀️
Nursemomm Duygu19031903 korkma canm bn hemşireyim eşimde pratisyen dr banada kadın doğumcum hamileyken vajinal al etki etmesi daha kolay olur daha çabuk rahme progesteron salgılar demişti ben hamileliğimde hep vajinal kullandım
Seda5892 Duygu19031903 sağolasın canım sana da geçmiş olsun kesinlikle öyle korkuyor insan heleki kaybı olunca daha da korkuyor 🥺
Duygu19031903 Nursemomm bisey soracağım size, vajinal olarak aldım dediğiniz gibi yarım saat yattım sonra kalktım hep fitiller akmış birde tuvaletimi yapınca geri çıktı. Öylemi oluyor? Ben mi yanlış bisey yaptım?
Meltemasya2019 Duygu19031903 geçiyor canım sıkma canını moralini yüksek tut Allahın izniyle geçiyor benimde öyleydi şuan 22 haftalık oldu 💕
Nursemomm Duygu19031903 fazlasını atar ama iyice ileri it bide kalkma hemen yani tuvaletini falan yapmış ol bi saat uzan
ikicocuklubiranne Duygu19031903 çok çok dikkat et canım kendine zorlama yorulma ilaçlarını kullan Allah’ın izniyle düzelir 🙏🏻
Hominigirtlak Duygu19031903 kanamam olmamisti ama 3 ay progestan igne hergun vuruldum kalcalarim morarmisti ve bebegim suan cok saglikli insallah seninde oyle olucaktir icini ferah tut