EnginMelikeTrkeri Kızlar Ikea beşik alan kullanan var mi acaba aramızda ben su an o beşiği istiyorum ama ne kadar iyi pek bi bilgim Yok 😌
Zambak EnginMelikeTrkeri valla birkaç arkadaşım kullanıyor hiç şikayetlerini duymadım.ben de ikeadan almak istiyorum ama park yatakla arasında kaldım.ceyda düvenci video çekmiş chicco park yatak kullanmış kenarı çıkabilenlerden onlardan mı alsam diyorum of ya çok karışık işler🤦🏻♀️
Nslhnnn EnginMelikeTrkeri ben cmt günü aldım ikea beşik kurdukta oldukça kullanışlı ve görüntü olarakta çok güzel durdu tavsiye ederim 😊
[silindi] Zambak ceyda hanımın kullandığı park yatak değiş yan yan yatak diye geçiyor ve maalesef sadace 6 ay kullanılıyor ondan sonra beşik almak zorunda kalınıyor. Bende çok istiyorum ama 6 aylık olduğu için kafa karıştırıcı
EnginMelikeTrkeri Nslhnnn su an İKEA’nın internet sitesinde görünmüyor degil mi siz magazadan mi aldınız acaba
Zambak [silindi] evet o açıdan kötü illa bi beşik almak gerekecek gibi görünüyor.daha sonra ki aylarda da kullanılsa aslında çok iyi olurdu 1 sene 1 buçuk sene kullanıp sonra çocuk odasına mobilya tarzı alınabilir
[silindi] Zambak en az 1 sene kullanılsa alınır aslında da işte 6 ay kullanılması biraz üzdü beni. Bakalım düşünüyorum hala kararsızım ya
Dimplesgirll Benin arkadaşım var 9 aylık şuan içinden çıkmaya çalışıyor sanırım en fazla 1 yıl odanıza koymak için alabilirsiniz