Arkadaşlar merhaba,bende doğumumu ve yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim.36+6da gündüzünde başlayan hafif sancıları ciddiye almadım(çünkü sürekli hareketli olduğum için sancım ve kasılmam zaten oluyordu)iftarda iyice artan ama düzene girmeye başlayan sancılarım gece 4:00gibi 5dakikada 1 seviyesine indi ama ben hala eşime dur bakalım değildir gitmeyelim evdeki diğer oğlumu düşünerek gece gece çocuğu uyandırmayalım kafasındaydım😅Neyseki sonunda ikna oldum ve hastanete gidip nst bağlandığında doğum sancılarınn başlamış olduğunu ordada görmüş olduk ama ben şoka girdim ve daha doğurmaya hazır değilim die bi süre ağladım🤭sonra doktorum regular sancılar başlamış doğumu başlatıcam ama bebeğin hazır olmasa kendisi başlatmazdı doğumu sakin ol çok erken değil büyük ihtimal küvöze bile girmeden yanına vereceğim demesiyle ikna oldum ve sabah 8:00için doğumum planlandı.Spinal anesteziyle hiç sorun yaşamadan dünyaya geldi minik oğlum,minik diyorum çünkü tüm hamilelk boyunca iri olcak diye beklediğimiz kuzumuz ancak 3120 gram olabilmişti🥰Bebeğimde bende hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla evimize geldik şimdi yanımda ve 12 günlük olduk bile🧿ben dünyanın en huzurlu günlerini yeniden yaşıyorum.Hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza almanızı diliyorum.Sevgiler💙