Cisel eymen08arass ayak karincalanmasi dediginiz huzursuz bacak sendromu mu:( surekli dolasma istegi veren? Bende var o:(
Lovelies Hifam 26 haftalıktan selamlar aynısı bendede var uyuyamıyorum uyusamda 1 saat sonra uyanıyorum sanki cok uyumuşum gibi geliyor banada .. neolcak bu halim hiç bilmiyorm..
Hifam Lovelies Gecen gündüzün birbirine karışacak yapacak bişey yok malesef sadece sabretmek gerekiyor 😑
Lovelies Hifam sağlıklı olsunda :) uyumasam da olur dert değil fazla ama neblym bazen böyle yoruyor beni azcık :)
Srfn11 Hifam 39+3 tuvalete tasinmak ayri ellerim ayaklarim arilar sokmus gbi sis onlrin acisi ayri 😫😫😫😫😫 uyku ztn hak getire 😳
Srfn11 Hifam Evet yaniiiii en cok ic camasiri degistirmektn yoruldum artik bir bitsin bu babanne donlarinin hepsini aticam die soz verdim kendime😂
Cisel eymen08arass evet o iste bende gece gunduz var uyumaya kalktigim an ya da soyle uzanip bir dinleneyim dedigimde hemen basliyor:( sabahlara kadar uyuyamiyorum
Cisel eymen08arass ben konustum magnezyum tableti verdi suda eriyen ama gel gor ki bi faydasi olmadi😔😔 insallah dogumdan sonra kalmaz yoksa delirebilirim
Hifam Cisel Banada verdi magnezyum ağrılarım için ama hiç bi faydası olmadı içmeyince daha az ağrıyor
Cisel Hifam bacaklarimimi surekli yumrukluyorum ozellikle agri olan bolgelere. Bide bi saat boyunca salliyorum filan