Ebrugozal Kızlar merhaba ilişki sırasında kasık ağrım çok oluyor son zamanlarda adetime 3/4 gün var sizce hamilemiyim ? Belirtimi olabilir mi ?
Iremgokce Ebrugozal tam net hatırlamıyorum ama sanki bendede hafif batmalar olmuştu allah allah dedim kendi kendime ama şuan 3 aya giricem o ağrı yok oldu psikolojikmiydi bilmiyorum
Ascvk Ebrugozal benim enfeksiyondan kaynaklı olurdu canım ama inş senin ki hamilelikten dolayıdır 🤷🏼♀️
Gulayduru Ebrugozal bende39 haftalik hamileyim bendede ilk baslarda iliskide agrinoldu kasiklarimda ben enfeksiyon dan zannetim megerse hamileymisim
EUEUEU Ebrugozal olabilir belki bnde tam hatrlamıyorum ama bnimde batmalarım oldu galiba zorlanıyosanız yapmayın bnce adetinizi bekleyin bebek varsa bir sıkıntı yaşamayın
Ebrugozal Iremgokce şuan hamilesiniz sanırım dua edin bende hamile olayım hamilelerin duaları kabul olur sevgiler ♥️
Aturkk Ebrugozal bende hamile oldugumu bilmiyordum bendede ilişki sırasında birden kramp girmisti kasıgıma hiç öyle olmamıstı sonra meger hamileliktenmis dedim cunku ilk ay cok oluyor kramp ve kasılmalar 😊 insallah hamilesindir sende cnm
Asilkom Ebrugozal olabilir cunku benim belimden sanki bir şey kopmuştu bir seyler olduğunu fatketmistim ondan sonra. Hayirlisi olsun insallah