bebekteyaparimkariyerde Kızlar 33haftalık olduk çok şükür ama bugünlerde sürekli uykum var.her dakika uyuşabilirim resmen.sizdede aynı mı bu durum bendemi böyle sadece.kolumu kaldırmak istemiyorum hasta falan değilim ama halsizim.niye böyle oldum bilmiyorum hiç.
ipeksi bebekteyaparimkariyerde benim de son 50 günüm kaldı ama sanki zaman hiç geçmiyor, geceleri uykusuz gündüzleri uyuşuk uyuşuk dolanıyorum 3 yaşında bir kızım daha var onun ve evin bütün yükü omuzlarımda bi an önce hayırlısıyla kurtulayım diye dua ediyorum 🤲🏻
bebekteyaparimkariyerde elams1 geçen haftaya kadar gram uykum yokken bi anda böyle olmak garip oldu.sabah uyudum bire kadar öğleden sonra dört gibi tekrar uyumuşum sekize kadar akşam 11de bidaha uyudum.eşim hastamısın diye yanıma geliyor adamcağız
Eren1merve Benimde uykum çok var ama yatınca uyuyamiyorum 4 den sonra anca uyuyabiliyorum 12de kalkiyorum yatınca sanki anne sen uyuyamazsin der gbi resmen alt üst ediyor beni
bebekteyaparimkariyerde Eren1merve dalma konusunda sıkıntı yaşıyo olman normal geçen haftalara kadar bende öyleydim uykum var ama uyuyamıyodum sonra uykum kaçıyordu sabahlara kadar oturuyodum.işte iki gündür tam tersi uykum geldiği an uyuyorum saatlerce.
bebekteyaparimkariyerde elams1 hiç bilmiyorum umarım öyledir.bebekteki hareketlilikte şuan için bir değişim yok şükür.gerçi ben bu aralar çok yoruluyorum belki ondan bu halsizliğim bilmiyorum 🙄
bebekteyaparimkariyerde ipeksi ay artı bi çocuk daha zor valla Allah kolaylık versin zaman çabuk geçsin inşallah.uyuşuklukta üstüme başka biri daha kaldığı bilmiyorum ama🙄