Kubos11 Merhaba 😘 11+5 oldum bugun cinsiyeti daha öğrenmedim ☺️ Ama mide bulantıları , kusma beni mahvediyo artık dayanamıyorum 🙁
Gezmeci İnşallah kızlar cinsiyet değişiyor mu doktor 2 hafta 12+3 ilken önce kız diye düşünüyorum dedi ama çok küçük bişey söyleyemeyiz dedi
Sedahatun Pnaratnn merhaba 🙋🏻♀️ Benim de normal doğum 19 Aralık görünüyor, 12+5 şuan cinsiyetini öğrenemedik ☺️ Çatlak önleyici krem kullanıyorum çatlamadım henüz 🙏🏻
kr1907 Kızlar hayırlısı ile benim doğumum da 29 Aralık gözüküyor 10+6 yım aşırı uykum geliyor artık uyumaktan yoruldum Sizde uyku var mı bu kadar
Mervefecri Kış bebekleri daha şanslı olurmuş benimde 2 ile 9 arası doğummuş p . Tesi cinsiyetini öğrencez 🥰 sağlıklı olsun hepsi eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar olsunlar 🙏🏻❤️
CanselYrdkl03 Çarşamba günü gideceğim hastaneye suan 12 haftalık. Kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da ❤️ Çatlamam hafif var
Sedahatun betusbs frei öl diye bi alman markası yağ, sarı bi şişe üzerinde hamile kadın görseli var 🤗
kadernurr 12+4 üm 18 aralık bekliyoruz doğumu ama bakalım hayırlısı salı günü 2 li testimiz var inşallah gösterir de cinsiyetini öğrenebiliriz ☺️💕🥴
Beyzasya Hppymom canım kesenin resmini paylaşmıştın kız mı erkek mi diye bende merak ediyorum da şimdi neyin olucak senin?