Gulchirai Selam millet 😄 ya ben kafayı yıyeceğim yeni bina inşaat vs. böyle inşaat kokusu aşşırı canım istıyor toprak kokusu koklamak 🤪 delircem 27+3 haftalık hamıleyım Ya siz ne durumdasınız ? Ne kokusu sevıyorsunuz 😂
Rabia93 Gulchirai bende de camasir suyu yikanasim geliyor o derece. Gecen esimin ayaklarini yikattim nasil mutlu oldum anlatamam. Normal değil biliyorum ama elimde degil
Aysingeldiislerdegisti Gulchirai doktora söyleyin bazı değerleriniz eksik olabilir yanlış bilmiosam demir eksikliği kansızlık böyle şeylere neden oluyor. Normal anemi hastalarında böyle istekleri olabilio
Slinn Gulchirai bende cila oje bide boya badana kokusuna aşığım 😄😄ruhumda bi tinerci var sanırım kokladıkça koklayasım geliiirr😄
Rabia93 Gulchirai Sabahlari özellikle resmen canim istiyor her yere camasir suyu kullaniyorum ama cok koklamamaya ozen gosteriyorum malum kimyasal
Gulchirai PLt yyyyyyy ben ise et ve avukadpdan tıksındım etten nefret ettım 😂 ama sız baya şanslsnz getrn pişen koklayn ben nerden bulcam yenı bina 😂🤪
Gulchirai Aysingeldiislerdegisti değerlerim nırmal çıktı sadece tiroıdlerım yuksek onda da ilaçç kullanıyorm 😬
Seda5892 Gulchirai bizim evin karşısına yapılan bina bitmek üzere bacım gel😂😂😂😂😂bende cif ve bulaşık makinasının için açıp kokluyordum🤣 bir arada canım alçı çekiyordu duvarları kazıyıp yiyesim vardı 🤣🤣🤣🤣
Rabia93 Aynur63 sok gecirdi ama baktı cok ciddiyim yikayiverdi zaten ben hizlica döktüm ayağına el mecbur 😀😀