sdkln Bende isimli çikolata ve bebek şekilli biblo magnet yaptırdım onları dağıtcam, birde şerbetimiz olcak masada gelenlere ikram için☺️
Weewe sevil87 lösevden keçe nazarlık yaptırdım. Biraz pahalı oldu ama aynı zamanda bağış gibi de olduğundan bunu seçtim. Magnet vs atılıyor kimse kullanmıyor bari para boşa gitmesin dedim.
Ebrtuna Deletedmom133 nerede yaptrdınız pendık te mi yaptrdınız aradım ama bulaamadım baskıcı tarif edeblrmısınız pendık te yaptırdıysanız rica etsem
Deletedmom133 Ebrtuna ben kaynarcada yaptırdım da pendikteki dükkanlarda yapar netten bile çok ucuza yapılıyor siz tam olarak nerde oturuyor sunuz
Ebrtuna Deletedmom133 esenlerde spor kompleksının orada ama etıket yapan yer nerde blmyrm yerını söylwrsenız bende yaptrmak ıstyrm nurcan hanım
Deletedmom133 Ebrtuna netten sana yakın her matbaayı ara sor matbaacilar basıyor eğer pendige giderim derseniz de belediye hastane taraflarında matbaacilar sorabilirsiniz her matbaa basıyor mutlaka
Deletedmom133 Ebrtuna nete esenler matbaa yazdım şimdi sizde yazın numara var arayıp sorabilirsiniz size en yakın yere 😀
Ebrtuna Deletedmom133 yalnız esenler yazınca karsıdakı esenler cıkıuor ben pendık esenler rdeyim ust kaynarcaya yakın yanı siz yaptrdgnız yeri söylersenız bende orda yaptracagm
Deletedmom133 Ebrtuna 02165971670 kaynarca köprüsünün oralarda burası ajans 1 matbaa ara yoku tarif ediyorlar canım
Deletedmom133 Ebrtuna 02165971670 kaynarca köprüsünün oralarda burası ajans 1 matbaa ara yoku tarif ediyorlar canım
Deletedmom133 Ebrtuna rica ederim canım kaynarca köprüsünün oralarda ak çarşı bebe mağazası var oraya çok yakın inşallah rahatlıkla bulursun canım 🥰