Dilek5555 Kızlar 6+5 günlük hamıleyım basen hareket ederken kaşığıma sancı gırıo bazen duruo dururken
Yenianne17 Dilek5555 bende de var bazen adet sancısı gibi sancı girip çıkıyor ama doktor normal sesi bazı gebelerde böyle ağrılar olurmuş rahimden dolayı genişledikçe
Mervesrht Dilek5555 rahim ve etrafi buyudugu icin agrilar normal hic bir sorun yok kanaman olmadigi surece bir sknti olmaz insallah. Gulerken ani hareket yaptiginda hapsirdiginda oksurdugunde her turlu agri olusabilir . Normal. Zamanla geciyir ara ara yine oluyor
Caglayener Bu zamanlarda olabilir doktorum söylemişti bana panik yapma öyle durumda uzanma imkanın varsa uzan dinlen yine içine sinmezse doktoruna görünmende fayda var
Dilek5555 Busranagme ılk hamılelık ınsan korkun bı de ben ıgne ılac kullanıyorum lekelenmem olmustu ondan ama yok suan şükür kı 😁🙏🏻
Refiagulen Aynen bi anda oluyor ve geçiyor hormonlardan ve adet olamamaktan oluyormuş sorun yok yani. Bide magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilirmiş
cevriyetoy Dilek5555 olabilir o zamanlarda canım ya da adet zaman8n gelmişse o da agri yapar vücut hamilelige alışıyor daha yeni yeni
HilalCeylan1 Dilek5555 bende de oluyordu ilk zamnlarda oturdugum yerden kalkıyordum kramp giriyorsu kala kalıyordum daha sonralarında geçti canım korkulacak bisey yok meraklanma😊