Slinn Kızlarr bugün kiraz yedim yarım kilo felan yemişimdir hiçde içine bakmadım. Eşim dedi hepsi kurtlu çıktı diye kaç tane açtıysam bende de çıktılar ya. Bişey olurmu ki
Merver Slinn kurtları farketmedenmi yedin nasl oldu anlamadm agzına atarken tabaktan alırken bakmadın mı yada yıkarken farketmedünmi nasl oldu 😀
Rabia93 Slinn ya gecen bende baya bi yedim sonra ablam dedi kurt cok cikiyor falan bogazima dizildi hepsi. 😓 bisey olmaz ALLAHIN izniyle annemin deyimiyle biz eskiden tastan yumusagini yiyorduk bakin size biseyiniz yok der 😀
Damla01 Slinn Bende gecenlerde karanlikti kayisi yedim megersem ici kurtluymus. Yarim tabak kadar yedim. Ertesi gun farkettim. Bugun kontrolum vardi sikinti cikmadi cok sukur korkma sende bisey olmaz hayirlisiyla 😊
Slinn Merver yok hiç farketmedim taş gibiydi hepsi çürük felan da değildi olmaz dedim bakmadan yedim. Acı gerçeği yedikten sonra öğrendim 😂😂
Rabia2019 Merver kurt dışardan belli olmuyor canım içini açıp bakıyorsun içinde minik beyaz oluyor 😷 ben de geçen bilmeden 1 tane yedim öyle
Nuruminci Slinn resmen gülme krizine girdim o kadar moralim bozuktu ki.. Rabbım sizide güldürsün inşallah
Burcak61 Slinn ben sirkeye koyuyorum önce bekletiyorum sirkeli suda sonra da yavaş yavaş yiyorum siz heralde heyecana kapılıp dikkat etmediniz 😊
1ogrencianne Slinn bi şey olmaz bence dışarıdan yediğimiz şeyler çok daha zararlıdır eminim kurt meyvenin doğalında olurmuş ilaçlı şeylerde olmazmış kirazın iyisini yemişsin demek ki 😂