Serayyyy Inanılmaz heyecanlıyım ptesı doğuma gircem bı kızım var 4egircek smdı doğum yapcagım bebegımde kız ıkısıyle bırlıkte ne zorlukları var nasıl davrnmam lazım heyecan korku gerılım hepsı var 🤭
bilnazo68o Serayyyy Allah yardimcin olsun canim. İnsallah kolay bi dogum olir. Saglikloca alirsin kucagina :). Biz 80 gunden dusuyoruz bakalim :)
Serayyyy Rahimeonurr yok canm daha doğrusu en son 15gun once gttım doktora gun vermıstı daha gtmedım bılmıyorum acılmam varmı sezeryan yapcam dıe gtmedım 😂fazla rahatım galıba
Rahimeonurr Serayyyy benim hiç acilmam yok sadece 2 gündür sancim var bel agrım var nişanım da geldi kızım geliyorum mu diyo acbaa 😃
Serayyyy Rahimeonurr nişan nasıl gelıyo bende hareketlenme cok var rahıme baskı yapıo hareketlenınce rahımde sancı var ama korkulcak bısey yok
Rahimeonurr Serayyyy benim bugün sbaah kahverengi akintim oluyodu sonra 1 kaç saat geçti kırmızıya yakin su gibi deyil sümüksü gibi öyle geldi
Serayyyy Rahimeonurr suan hastanedemısın evdemı ben coo korkuyorum ole durumda hastNeye yetısememekten
Rahimeonurr Serayyyy evdeyim ama ikindiden beri kasik agrım var belimede2 sanci girip çıkıyor inşallah dougumm yakındır ya ben ilçeden yaşıyorum doktor izinli sancım artarsa ambulansı cagiracaz onunla merkeze gideriz artk😊
Rahimeonurr Serayyyy suan hastanede yatisim yapıldı sancım yuksek düzenli cıktı suyumda azalmış 1 2 cm açıklığın var dediler artik her an doğumm olabilir😅