Busrhazal20 Bebeğin kalbi durursa hossedilirmi bu risk ne zaman ortadan kalkiyor karnim ve kasiklarim agiriyo sanci vuruyo 9 haftalik gebeyim sizce hissedilirmi anneyi zehirlermi bir belirti verirmi ?
Sengulkrgz Busrhazal20 Bilemezsiniz anca doktor kontrolunde bu anlasilir.Kendinizi strese sokmayin pozitif dusunun her zaman.
Haribo42 Busrhazal20 bende senin gibiydim sürekli nette okuyodm nasıl anlarm diye piskolojimi bozmuştm😂 canım bnm gibi yapma takma valla nasipten öte yol yok içini rahat tutt ❤️
Balfeman Busrhazal20 Allah kalbine ferahlık versin inşallah, dün 9+3tuk ve kalbi 9+0 durmuş😔 Ara ara kasık ağrım olurdu 5-10 dk sürerdi ve bunun bebek büyüdüğü için rahim genisliyormus normal karşılıyordum ve normalmiste..Dün bel ağrım ve kasık ağrım hafif hafif iki saat sürdü bi anormallik olduğunu hissettim bir anda kan geldi çok yoğun bir şekilde küçük parçalar geldi hastaneye giderkende plesanta pede düştü gitti bebeğim dedim. Doktor kontrol etti kalbi 3 gün önce durmuş dedi ve kürtaj oldum. Genetiğe gönderdik sebebini merak ediyoruz.Birde belirti aradığın icin söylüyorum normalde yüz üstü hamile kaldığımdan itibaren yatamiyorum uzun süre yuz ustu yatmiyordum ama iki dk zor yatiyordum ama iki gundur rahat yatmaya basladim sasirmistim niye rahatsizlik vermedi diye megerse o zaman zaten kalbi durmuş. Insallah sen yasamazsin rabbim kucağına almayi nasip etsin bize etmedi vardir bi hayır.Nasibi bu kadarmış Rabbim bu kadarını nasip etmiş bize.. Tüp bebek tedavisiyle sahip olmuştuk tevekkül etmek başka elinizden hiçbirşey gelmiyor Rabbim kimseye yasatmasın..
Merver Busrhazal20 kanaman olur yada miden bulanır en kötü hissetmesende kontrolde belli olur aklına getirme neden böyle sorma gereği duydun canm belli uzun süre geömedikçe bişi olmaz yani her türlü doktora gidince anlaşılır ölsede anında seni zehirlemiyor
Seda4686 Benim 7 haftalıktı kalbi durduğunda, hiç bir şekilde hissetmedim kalbinin durduğunu, muayenede şans eseri öğrendik durumu maalesef,
Kivilipastaa Öncelikle böyle düşünüp bu vesveseye girme. daha sonra eğer bi kanaman yoksa bebegin için riskli bi durum yoktur agrın çok ve şiddetliyse acile görün bebeğini de görürsün ve malesef kalbi durdugunda herhangi bi belirti olmuyo diye biliyorum geçmiş olsun
Basakk Busrhazal20 Seni çok iyi anlıyorum umarım öyle birsey gerçekleşmez Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı.18+5 deyim bende istem dişi aklıma geliyor acaba yasıyor mu kalbi atıyor mu diye.Evet hata ama insan kendine engel olamıyor